2015. április 27., hétfő

Magy.Királyi 51. Honv. Gy. Hadosztály /Óra + Tartó - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Minden kedves vásárlónk figyelmébe ajánljuk a piros betűs részt !!!
Kedves Vásárlóink !
Termékeinkhez  kizárólag készpénzfizetéssel , személyes átvétellel tudnak hozzájutni , mely óbudai régiségboltunkban történik hétköznaponta 10, 30- 17, 30-közötti időpontban ! Sajnálattal ez alól senkinek, semmilyen indokkal nem tudunk kivételt tenni !
A termékeket maximum 19-napig tároljuk, ezután az aukciót negatív minősítéssel zárjuk !   Minden esetben számlát, nyugtát adunk ! Megértésüket köszönjük ! Ha bármilyen gyanú merül fel , az aukció kimenetelének befolyásolására, abban az esetben fenn tartjuk a jogot magunknak hogy elálljunk az adásvételtől !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aukciónk tárgya, a képeken látható bronz antik zsebóratartó, ill. nagyméretű Doxa zsebóra ! A katonai zsebóratartó töltényekkel, címerekkel , zománcjelvénnyel díszített 11 x 19 cm-es bronz lap, hátulján kitámasztó lábbal, teljesen eredeti hibátlan állapotban ! Feliratai, díszítései: különböző koronás Magyar címerek, ill. az 51. Magyar Honvéd Gyalog Hadosztály szimbólumai, ill. zomácjelvénye ! Az óra egy hatalmas eredeti svájci jelzett Doxa góliát zsebóra, nagyon szép eredeti állapotban, mérete: 67 mm. a felhúzó korona és a bügli nélkül ! Az óra természetesen működik, gyönyörűen jár ! Jelzett DOXA a tok a szerkezet és a számlap is !



Jelenlegi ára: 95 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-17 06:09
. Magy.Királyi 51. Honv. Gy. Hadosztály /Óra + Tartó - Jelenlegi ára: 95 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése