2015. április 29., szerda

Újsz GAP csupa flitter playsuit 140 146 - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


Gyönyörű csupa flitter Gap playsuit 10-11 éves, 140-146-os méretben, kérlek ellenőrizd a mért adatokat.
Anyaga poliészter a bélésselyem puha szaténos, kicsit sem szúr : ), hátán cipzáros, dereka gumis, állapota tökéletesen hibátlan, újszerű.
dereka 30-40 cm gumis, belső szár 5, cm, nadrág külső szár 25 cm, váll-derék 43 cm, váll-ülep 67 cm
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
5. 000 forint feletti vásárlásnál az ajánlási díj , illetve 10. 000 forint feletti vásárlás esetén a teljes ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
Kérlek, olvasd el saját oldalamat licitálás előtt.
Köszönöm!
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 13:36
. Újsz GAP csupa flitter playsuit 140 146 - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése